in

GOCA BOŽINOVSKA: Presretna sam, Bog mi je dao najljepši poklon! A evo kako je reagovala kad je saznala

Mirko Šijan i Bojana Rodić postaće roditelji, a radosne vesti podelili su sa svojim najmilijima. Pevačica Goca Božinovska od sreće za kurir.rs kaže da joj je ovo najlepši poklon koji je mogla da dobije za Božić.

“Najlepši božićni poklono sam dobila. Lepe vesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakučio je za jelku. “Malo kasnim sa poklonom”, rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice poklon i pomislim da je USB, jer mi se telefon pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB”, presrećna je buduća baka.

“To je u naše vreme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba”, a kada sam okrenula i videla da je test za trudnoću bila sam presrećna”, priča za kurir.rs Goca Božinovska.

“Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde, a oni meni za Božić za tekst za trudnoću”, priseća se pevačica.

“Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon, Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude
kako treba”, rekla je za kraj Božinovska i svima poželela srećan Božić, mnogo radosti i zdravlja.


.

.

.

.

.

Kurir.rs

Report

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ove subote u KLIK-u: Igor Vukojević i nova numera „Proces“

SVE JE SPREMNO: FBiH dočekuje prve doze vakcina