in

Evo kako je Goca Božinovska reagovala na vijest da će postati baka!

Slatka-Tajna.Eu

Vijest da je Bojana trudna objavila je Zorana, Mirkova sestra na svom Instagramu.

Vijest da je Bojana Rodić, sestra Bogdane Rodić, koja je u vezi sa Mirkom Šijanom, trudna, odjeknula je kao bomba!

Prva je novosti podijelila Mirkova sestra Zorana, da bi potom to uradila i Nataša.

Sada se oglasila i Goca Božinovska, majka Mirka Šijana, koja je čestitala Mirku i Bojani srećnu vijest. Pjevačica nije krila oduševljenje.

– Dobila sam najlepši Božićni poklon.Postaću BAKA. Volim vas – napisala je Goca u svojoj objavi na Instagramu.

– Najlepši božični poklonon sam dobila. Lijepe vijesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakučio je za jelku. “Malo kasnim sa poklonom”, rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice poklon i pomislim da je USB, jer mi je telefon se pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB – presrećna je buduća baka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To je u naše vrijeme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba”, a kada sam okrenula i vidjela da je test za trudnoću bila sam presrećna – rekla je Goca Božinovska.

– Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smiješno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je bolio stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigdje, a oni meni za Božić za tekst za trudnoću – prisjeća se pjevačica.

– Toliko sam sreća da sam na sedmom negu, Božić mi je dao najlepši poklon, Mislila sam da sam loš čovjek, svako ima neke svoje grijehe, ali nisam. Bog me je nagradio najljepšim poklonom, presrećna je baka, samo da sve do kraju bude kako treba – rekla je za kraj Božinovska i svima poželjela srećan Božić, mnogo radosti i zdravlja.

– Postaću baka – napisala je ona i na svom storiju ne skrivajući koliko ju je ova vijest obradovala.

(express/alo)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evakuira se vojarna u Petrinji

Trump okreće na glatko / Bljesak.info