in

A, SADA, ZATRPAVANJE: Donosimo srednjoročnu prognozu, evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih DESET DANA

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/01/sb_zima_auto.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/sb_zima_auto.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv SB”,”bg”:”adacab”},{“img”:”/img/vijesti/2021/01/interni22.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/interni22.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv SB”,”bg”:”8e989e”}]

Od petka i za dane vikenda očekuje se pad temperature zraka praćen snijegom u Bosni ali i u višim područjima Hercegovine.
Minimalne jutarnje temperature zraka u Bosni varirat će od -3°C do 3°C, na jugu zemlje od 3°C do 8°C, a maksimalne dnevne temperature između 2°C i 8°C u Bosni do 12°C u Hercegovini. U petak i za dane vikenda maksimalne temperature kretat će se od -3°C do 4°C u Bosni, do 8°C na području Hercegovine.

U periodu od (11.01. do 18.01.) prema raspoloživim prognostičkim modelima prognozira se stabilizacija vremenskih prilika u našoj zemlji. Preovladavat će promjenjivo oblačno, djelimično sunčano sa mrazom u Bosni i burom u Hercegovini.
Minimalne temperature zraka bit će u rasponu -8°C i -2°C u Bosni, do 3°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između -4°C i 2°C u Bosni, na jugu Hercegovine do 5°C.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nemojte raskititi bor, božićno vrijeme nije gotovo / Bljesak.info

Vijesti iz ekonomije po kojima ćemo pamtiti 2020.:Moratorij na kredite siromašnim zemljama bez većih rezultata