Categories: Estrada

PORODICA JOJ STVARA PROBLEME: Najveći strah Meghan Markle se ostvario

Glasni su, ne prezaju ni od čega i služe se svakakvim sredstvima kako bi obezbijedili neku ličnu dobit. Kao jedan od načina da zaradi novac, Samanta je vidjela i u pisanju memoara u kojima prikazuje lice svoje sestre koje javnost ne poznaje.

Da će u potpunosti razotkriti sestru, ali i britansku kraljevsku porodicu, ova pedesetšestogodišnjakinja je već nekoliko puta najavljivala, a pisanje memoara je započela prije četiri godine. Njena ispovijest stala je u čak 330 stranica. Da memoari otkrivaju javnosti nepoznate detalje, otkriva i sam opis knjige.

-Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine u svijetu u kojem društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge – istakla je izdavačka kuća Barnes & Noble.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







-Nema izgovora za takvu promjenu ponašanja. Niko joj nije ništa skrivio. Čim je ušla u vezu s Harijem, prekinula je kontakte sa porodicom, jer se bojala da ćemo svi htjeti novac, što je suludo, niko od nas ništa nije želio od nje – rekla je Samanta jednom prilikom.

Megan nikada nije javno komentarisala ponašanje svoje porodice, ali strani tabloidi prenose da je to i te kako uznemiruje. Ipak, njena bezrezervna podrška je njena majka Dorija Regland, koju mediji nazivaju vladrkom iz sjenke. Ona je potpuno odana ćerki i zetu a nagađalo se da iza odluke princa Harija i Megan Markl, da se finansijski osamostale i odvoje od monarhije, stoji upravo ona.

Redakcija

Recent Posts

Krompir u mednoj marinadi

Najzdraviji način da se krompir spremi je da ga ispečete, međutim to je i jedan…

33 minute ago

Venecija novom pristojbom za ulaz u grad ‘zaradila’ blizu milijun eura

Venecija novom pristojbom za ulaz u grad 'zaradila' blizu milijun euraFoto: Yara Nardi / ReutersNovouvedena…

35 minuta ago

Denver opet posrnuo uprkos odličnom Јokiću, Minesota ostvarila i drugi brejk

Tim Minesote je ubjedljivo nadigrao Denver sa 106:80 i u drugoj utakmici na gostovanju i…

37 minuta ago

RAPORT IZ WASHINGTONA: Ivica Puljić upozorava -‘Ne nasjedajte na provokacije i prekodrinsku propagandu…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","caption":"Screenshot","bg":"b9a0a6"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","caption":"Screenshot","bg":"333637"}] Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, osvrno se na najnovije događaje vezane…

3 sata ago

Minesota oslabljena za drugu utakmicu sa Denverom

Minesota Timbervulvsi mogli bi da budu ozbiljno oslabljeni u drugom meču polufinalne serije Zapada protiv…

3 sata ago

Priča o tome kako je nastala kafa

​Biljke koje proizvode većinu svjetskih zaliha kafe pojavile su se prije 600.000 do milion godina…

5 sati ago