in

PORODICA JOJ STVARA PROBLEME: Najveći strah Meghan Markle se ostvario

Slatka-Tajna.Eu

Glasni su, ne prezaju ni od čega i služe se svakakvim sredstvima kako bi obezbijedili neku ličnu dobit. Kao jedan od načina da zaradi novac, Samanta je vidjela i u pisanju memoara u kojima prikazuje lice svoje sestre koje javnost ne poznaje.

Da će u potpunosti razotkriti sestru, ali i britansku kraljevsku porodicu, ova pedesetšestogodišnjakinja je već nekoliko puta najavljivala, a pisanje memoara je započela prije četiri godine. Njena ispovijest stala je u čak 330 stranica. Da memoari otkrivaju javnosti nepoznate detalje, otkriva i sam opis knjige.

-Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine u svijetu u kojem društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge – istakla je izdavačka kuća Barnes & Noble.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nema izgovora za takvu promjenu ponašanja. Niko joj nije ništa skrivio. Čim je ušla u vezu s Harijem, prekinula je kontakte sa porodicom, jer se bojala da ćemo svi htjeti novac, što je suludo, niko od nas ništa nije želio od nje – rekla je Samanta jednom prilikom.

Megan nikada nije javno komentarisala ponašanje svoje porodice, ali strani tabloidi prenose da je to i te kako uznemiruje. Ipak, njena bezrezervna podrška je njena majka Dorija Regland, koju mediji nazivaju vladrkom iz sjenke. Ona je potpuno odana ćerki i zetu a nagađalo se da iza odluke princa Harija i Megan Markl, da se finansijski osamostale i odvoje od monarhije, stoji upravo ona.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Iznenađenja u španjolskom kupu: Celta i Getafe ispali od trećeligaša / Bljesak.info

Kapitol osiguran, prosvjednica podlegla ranama