in

NAKON POTOPA, ZATRPAVANJE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/01/kisa_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/kisa_1.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv”,”bg”:”b1b1b1″},{“img”:”/img/vijesti/2021/01/kisa_na_prozoru.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/01/kisa_na_prozoru.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv”,”bg”:”a0cfce”}]

Tokom dana postupno naoblačenje. U večernjim satima, u Hercegovini se očekuje i kiša, a postepeno i u centralnim dijelovima zemlje. Na planinama sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu do 10 stepeni.

U petak oblačno vrijeme s kišom. Na planinama i u nizinama Bosne je moguć snijeg ili susnježica. Jutarnja temperatura od -3 do 3, a dnevna od 0 do 10 stepeni.

U subotu oblačno vrijeme. U Hercegovini s kišom, a u Bosni s kišom i snijegom. Ponegdje na jugu uz kišu moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu do 9 stepeni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i snijegom, a u Hercegovini s kišom. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 7, a najviša dnevna od 0 do 5, na jugu do 9 stepeni Celzijusa.

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tottenham prvi finalist Liga kupa, protivnik će biti iz Manchestera / Bljesak.info

Twitter blokirao Trumpa na 12 sati