in

Nada se koncertima: Petar Grašo vjeruje da nam proljeće donosi bolja vremena

Slatka-Tajna.Eu

Petar Grašo je, kao i većina pripadnika muzičke industrije, trpio zbog pandemije koronavirusa kojega je i sam prebolovao. Međutim, Grašo i u ovim teškim i čudnim vremenima pokušava pronaći pozitivnu stranu.

Sretan sam što sam imao priliku provesti vrijeme s dragim ljudima više nego inače, jer bih u normalnim okolnostima proveo gotovo cijelu godinu na putu i na turnejama – rekao je, osvrćući se na 2020. godinu.

Karantin je sa svojom partnericom Danijelom Martinović proveo u splitskoj kući u krugu porodice.

Petar Grašo i Danijela Martinović

Bavili smo se sitnicama oko kuće i svim onim svakodnevnim stvarima koje nismo stizali zbog putovanja i odsutnosti protelih godina – kaže Grašo, koji se nada da će se ipak sve brzo vratiti u normalu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mnogi vjeruju i žele da se situacija poboljša s dolaskom proljeća. Koronavirus u mnogo čemu nam je poremetio rutine i natjerao nas je da stvorimo nove.

Koncerti su moj život, moj posao i moja radost. Naravno da mi nedostaju, ali ja se nadam i vjerujem da će sve to biti ponovo aktuelno vrlo brzo. Po nekim procjenama stručnjaka, proljeće i ljeto mogli bi donijeti svojevrsno popuštanje mjera koje bi omogućile okupljanje većeg broja ljudi. U planu je organizacija većih koncerata, no to ćemo objaviti tek onda kada u to budemo sigurni – zaključio je Petar Grašo.

IZVOR (Večernji.hr)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Otvorena vrata Dragan Jovanovic Postar

NEMAMO NAMJERU PRESTATI ŽIVJETI I VOLJETI SE: Brat Kenana Tahirovića reagovao na snimak iz kafića i svima začepio usta