in

„Just 2“ predstavlja svoj prvijenac: „Violin adventures“ ugledao svjetlost dana

Slatka-Tajna.Eu

Andrijana Nikolić i Nikolina Čolović dvije su mlade violinistice poznate pod nazivom „Just 2“. Spremne su za svoj let, a publici se predstavljaju svojim prvijencem pod nazivom „Violin adventures“.

Ovaj dinamični instrumentalni duo, svojim talentom i strašću ruši granice među žanrovima. Pokazale su nam kako se jednako dobro snalaze u svim, od klasične i filmske muzike, do modernih žanrova i magičnog orijenta.

Idejni tvorac ove predivne priče je producent i reditelj Anis Mujanović koji je uspio da, iz pandemije izvuče neku pozivitnu priču, tračak nade i pozitivnu vibraciju. Andrijana Nikolić i Nikolina Čolović nemaju ograničenja kada je riječ o nastupima uživo. Jednako impresivno sviraju Bacha i Vivaldija, kao i moderne aranžmane.

Istraživajući klasičnu i orijentalnu muziku „Just 2“ su snimile svoj prvijenac „Violin adventures“ u studiju Hayat Produkcije na čelu s Arelom Češljarom kao muzičkim producentom, autorom i aranžerom, zajedno s Mehom Radoovićem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Uspjeh ove dvije mlade dame brzo se širi online platformama, a uskoro, u poptunom sjaju, „Violin adventures“ će ugledati svjetlost dana.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ultramoderni pribor za jelo serije Disconnect

Ceca u emisiji priznala da bi se samo za njega udala: Ne pristajem ni na šta manje!