in

Žena od sultana otkrila da se čula sa porodicom bivšeg dečka: On ima zabranu prilaska, a oni su joj poručili samo jedno

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana nedavno je prijavila bivšeg dečka da ju je pretukao. Sada je u emisiji kod Ognjena Amidžića progovorila o svemu tome.

“Ja ne bih ništa pretjerano detaljisala, sve je prošlo. Gledam da to ostavim iza sebe, bili smo godinu i po dana, nije se to ispoljavalo na takav način ranije. Ja ne mogu da oprostim i pređem preko toga. Nije mi bila frka, nisam se plašila za svoj život. Mislila sam samo o tome da to prođe. Ne mogu da kažem da to nije bila ljubav, jeste”, rekla je Tijana, a onda otkrila da li se čula sa njim nakon toga i sa njegovom porodicom.

On ima zabranu prilaska i komunikacije. Nemam nikakav kontakt sa njim i sa porodicom, prvi dan sam se čula sa njegovom mamom i sestrom, bili smo u super odnosima. Sada smatram da nema poterbe da se čujem sa njima.”, rekla je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNaime, Tijana je navela da je M.K. koji je, inače, bubnjar u njenom bendu nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju i da ju je nekoliko puta udarao.

Ekskluziva.ba
Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Kremasti puding s bananom i chia sjemenkama

MEKTIĆ UPOZORAVA DA NAS OD SUSJEDA MOŽE GLAVA ZABOLITI: ‘Njemačka bi nam mogla vratiti hiljade migranata, jer Srbija…’