in

NLB Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

Slatka-Tajna.Eu

Nova poslovnica NLB Banke d.d., Sarajevo otvorena je jučer u sarajevskoj općini sa najvećim brojem stanovnika u ulici Bulevar Meše Selimovića 2B. Ova savremeno uređena poslovnica NLB Banke u naselju Otoka je namijenjena za obavljanje svih bankarskih usluga na jednom mjestu, koja će klijentima omogućiti jednostavnije, efikasnije i brže poslovanje.

Novootvorena poslovnica je izgrađena prema modernom konceptu i savremenom uređenju za jednostavniju komunikaciju gdje će klijenti moći obavljati svoje svakodnevne finansijske transakcije ali se i detaljno upoznati sa ponudom Banke. Zaposlenici Banke će biti klijentima na raspolaganju  svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

“Izuzetno mi je drago što smo proširili našu poslovnu mrežu na području Sarajeva, otvaranjem nove poslovnice koja je u potpunosti opremljena po NLB korporativnim standardima. Ovom prilikom pozivamo sve građane sa područja Opštine Novi grad da se u prijatnom ambijentu novootvorene poslovnice na Otoci upoznaju sa našim ljubaznim kolegama. Dobro došli ste u NLB Banku”, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.

U sklopu nove poslovnice klijentima je 24 sata na dan  dostupan i bankomat za beskontaktno podizanje gotovine bez naknade.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

UMOBOLNI KOMENTARI 3 | Youtube komentari

NAPALI ĆANU ZBOG CIJENE ULAZNICA ZA ONLAJN KONCERT!