in

NAPALI ĆANU ZBOG CIJENE ULAZNICA ZA ONLAJN KONCERT!

Slatka-Tajna.Eu

I pjevačica Ćana je, po uzoru na brojne kolege, zakazala svoj onlajn koncert za pravoslavnu Novu godinu, a veliku prašinu podigla je, kažu mnogi, paprena cijena “ulaznice”, koja iznosi blizu 20 KM. Najava za njen nastup izazvala je buru na društvenim mrežama, a i sama pjevačica iznenadila se kada je čula koliko će poštovaoci njene muzike morati da izdvoje para da bi je slušali.

– Meni je rečeno da će cijena ulaznice biti 10 KM, sada sam stvarno šokirana kada ste mi rekli da na reklamnom materijalu piše 20 KM- rekla je Ćana, koja je potom razgovarala sa organizatorima koncerta, koji su joj razjasnili ovaj nesporazum. Naime, cIJena od 10 KM bila je namJenjena troškovima cJelokupne muzičke ekipe koja učestvuje u koncertu, dok druga polovina odlazi u humanitarne svrhe.

PJevačica se potom osvrnula i na slučaj Dine Merlina, kog su pojedinci napali zbog cijene karte onlajn koncerta u vrijeme pandemije.

– Zaista nemam ništa protiv, ali uvijek gledam da bar dio novca dam onima kojima je potrebna pomoć, što ću učiniti i ovoga puta, na šta sam veoma ponosna – rekla je pjevačica i dodala da muzičari sada moraju da preuzmu novi model promocije, jer zbog epidemiološke situacije nisu u prilici da pjevaju po veseljima i klubovima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NLB Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

Njemačka: Zatvaranje zbog koronavirusa produženo do 31. januara