in

DOBIO JE PONUDU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Isak Šabanović nakon nastupa na sceni “Zvezda Granda” je nova zvijezda

Slatka-Tajna.Eu

Isak Šabanović je nastupom u regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” ujedinio region. O tome kakav je bio njegov nastup svjedoči aplauz publike, i komentari žirija da je “rođena nova balkanska zvijezda. “ Žiri nije imao riječi hvale samo za njegovu interpretaciju, već i emociju i scenski nastup, a Šabanović je pokazao kako se na bini ponaša rok zvijezda. Pala je i nesvakidašnja ponuda jedne od članica žirija Marije Šerifović da snime duet,a video ovog anstupa već broji milionske preglede.

Inače, Isak se muzikom bavi još od ranog djetinjstva. Tu ljubav je naslijedio od svog oca. Prije ovog objavio je tri singla: “Moj slatki anđele”,” U meni još snage ima” i “Ti moja si”.

Mladi crnogorski pop rok pjevač Isak objavio je svoj četvrti singl krajem februara 2020. godine. Riječ je o pjesmi pod nazivom “Šta je od nas ostalo” u kojoj Isak pjeva o nesretnoj ljubavi i tragovima koje ona ostavlja na sve koji su je doživjeli. Muziku i tekst za ovu baladu radio je Almir Ajanović, koji sa Damirom Bečićem potpisuje aranžman. Pjesma je snimljena u studiju Tempo u Sarajevu a video spot sniman je u produkciji „Tempo Digital“ i dostupna je na svim digitalnim platformama širom svijeta pod istom markicom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Arhitekt o kućama obnovljenim nakon rata: To nije ništa drugo nego kriminal

Novi visoki predstavnik u BiH: Njemačka predložila, ostali ćute