in

POTPUNO SE TRANSFORMISALA: Slavica Ćukteraš više ne izgleda ovako!

Pjevačica Slavica Ćukteraš, kao i njene mnogobrojne kolege, želi da što prije zaboravi 2020. godinu. U ovoj godini, kada smo svi bili primorani da većinu vremena provedemo zatvoreni u kući zbog opakog koronavirusa, Slavica je otkrila čari Tik Toka što je privuklo veliku pažnju javnosti.

Međutim, s druge strane, nije bilo nastupa što je njoj jako falio, a uslijed svega, ona se zarazila koronavirusom i tri nedelje bila prikovana za krevet. Da nesreća ne dolazi sama, nakon što se izborila sa koronom, pjevačicu je zadesio i još jedan težak zdravstveni problem koji je, na sreću, uspješno prevazišla.

Zbog svega što joj se desilo i kako bi se odužila svojim fanovima sa kojima se nije družila na nastupima, Slavica je odlučila da se vrati u prošlost i napravi šou u kom pjeva svoje najveće hitove, a to je zahtevalo i drastičnu promenu u izgledu, o čemu bruje društvene mreže!

 

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKako saznajemo, pjevačica je čak mjesec dana birala stajlinge za ovaj šou, a zavirila je i u svoj orman i našla garderobu koju je nosila u periodu kada su objavljeni njeni najveći hitovi između 2005-2008 godine. Ova promjena izazvala je veliku reakciju u javnosti i njenih fanova, koji sebe nazivaju “Mrgudi” po velikom pjevačicinom hitu, na društvenim mrežama.

(express/sd)


Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Dr. Emina Kurtagić – Pepić: Nije još uvijek vrijeme za opuštanje

‘OSUĐUJEM SVE LAŽNE MORALISTE!’ Kija Kockar prokomentarisala to što Teodora Džehverović naplaćuje svoje česti