in

OGLASILA SE IZ BOLNICE: Nina Radulović će mirovati mjesec dana

Slatka-Tajna.Eu

Nina Radulović preležala je koronavirus tokom ljeta zbog čega je bila u bolnici, a nakon toga imala je još jedan zdravstveni problem. Naime, Nina se dugi niz godina borila sa diskushernijom, zbog čega je nedavno operisana i sada je u procesu oporavka.

Nakon što se oporavila od virusa, povrijedila se kada se okliznula i pala niz stepenice, zbog čega joj se bolest pogoršala pa je morala na operaciju prije nego što je to planirala.

Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povrijedila. Operacija je bila neizbježna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvjesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Slijedi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju. Ne smijete da se saginjete ni uvrćete mjesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvijek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana- rekla je Nina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Džemper savršen za zimske dane

NOVA GODINA U DUBAIJU: Leila Bečić slavila sa stilom