in

ODALA IH JELKA I KUĆNI LJUBIMAC: Zorannah slaba na fudbalere

Slatka-Tajna.Eu

Zorannah je navodno  godinu dana u vezi sa reprezentivcem jSeverne Makedonije, Bobanom Nikolovim, a sada su ih odale fotogrfaije iz blogerkinog stana.

Zorannah i fudbaler u vezi su od februara prošle godine, a upoznali su se u zajedničkom društvu, prije samog početka pandemije koronavirusa.. Kako se navodi, ona je više puta odlazila kod njega u posetu u Budimpeštu, nakon završetka karantina u Srbiji i kad je to epidemiološka situacija dozvoljavala, što je i ona sama potvrdila u jednom od svojih videa krajem oktobra prošle godine.

Bila sam u Budimpešti tri dana i kupila sam neke stvari – rekla je ona tada uz zagonetni osmijeh u videu.

Ipak, posljednjih dana par je počeo da se otkriva na društvenim mrežama. Na jednoj od fotografija koje je Zorannah objavila, u komentarima, emotikon srca ostavio joj je upravo Nikolov, na šta mu je ona odgovorila takođe srcem.

Ona je posljednjeg dana stare godine, na svom Instagram storiju je postavila fotografiju na kojoj je tajanstveni muškarac grli, dok mu se lice nije vidjelo. Međutim, muški sat i dukserica s blogerkine fotke su isti kao i oni na slici koju je fudbaler postavio na Instagram samo dan ranije.

Boban je  na Instagram storiju objavio fotografiju iz njenog stana, na kojoj u naručju drži njenog psa Aspena, a uz sliku je napisao “Prava ljubav”, tako da se iza njega jasno vidi blogerkina jelka pored koje je i ona pozirala nedavno.Da su Zorannah i Boban u vezi, kako se dalje navodi, potvrdila je i  kolegica, blogerka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Informacija je tačna, oni su zajedno još od kada je počela ova situacija s koronom. Išla je više puta na nekoliko dana kod njega u Mađarsku. U našem društvu to nije krila, pokazivala je slike i meni i mojim prijateljima, baš nedavno, kad smo snimali zajedno neke vlogmase za naše Jutjub kanale. Baš je srećna i to ne krije, ali zbog medija o tome ne želi da govori javno – rekla je blogerka.

(Express/Telegraf)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Manikir trend u 2021. godini

KINA CVJETA U “GODINI VOLA”: Zadnjeg dana 2020. oboren rekord ‘najveće formacije automobila’