in

Barca u Messijevoj 500. utakmici do minimalne pobjede kod Huesce / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Barcelone u nedjelju su u večernjem terminu 17. kola španske La Lige pobijedili Huescu u gostima s minimalnih 1:0.

Katalonski klub je dominirao tijkom cijele utakmice protiv Huesce u gostima, ali za više od minimalnih 1:0 nije bilo ni sreće ni koncentracije.

Barcelona je na startu meča imala dvije dobre prilike kada je u izglednim prilikama bio Pedri, ali mladi veznjak katalonskog kluba nije uspio svladati golmana domaće ekipe.

Međutim, Barca je u 27. minuti ipak uspjela doći do prednosti. Messi je fantastično asistirao De Jongu koji rutinski u stilu iskusnog napadača pogađa mrežu Huesce za 1:0.

Barcelona je do drugog pogotka mogla u 42. minuti. Messi odlično gađa iz slobodnog udarca, ali je vratar Alvaro nevjerojatnom paradom uspio spasiti svoju mrežu.

Gosti su i u drugom poluvremenu diktirali tempo igre, dok je Huesca čekala svoju priliku iz kontre. Barcelona je ponovno zaprijetila u 69. minuti preko Messija, ali je Alvaro i ovaj put uspio obraniti njegov udarac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Do kraja utakmice Huesca se oslobodila pritiska i kreirala nekoliko izglednih situacija, ali je na kraju ostalo 1:0 za Barcelonu.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u igru je ušao u 75. minuti utakmice.

Lionel Messi odigrao je svoju 500. prvenstvenu utakmicu za Blaugranu, ali nije imao i sreće upisati se među strijelce. Ostaje ipak ubilježeno da je Messi prvi stranac u La Ligi s 500 odigranih utakmica. 

U preostalim utakmicama Eibar je s 2:0 kod kuće svladao Granadu, a sve nesigurniji Real Sociedad remizirao je na svom terenu s Osasunom (1:1). 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NEMA PREDAJE: Tea Tairović rasplamsala maštu

NIJE SAMO ON TALENAT: Hako Šljivar zapjevao sa suprugom i oduševio