in

Nikolija otkrila kako ju je majčinstvo promijenilo i na čemu je najviše zahvalna u prošloj godini

Slatka-Tajna.Eu

 

Na samom početku razgovora Nikolija Jovanović otkrila je šta je ono dobro, a šta loše što joj je 2020. godina donijela.

– Hvala Bogu svi moji kao i ja smo uspjeli da sačuvamo zdravlje, što je najbitnije. Rea, Relja i ja smo bili non-stop zajedno i jako smo uživali u tome. Imala sam vremena da se posvetim sa sestrom našem brendu odjeće i spremim nove muzičke projekte za 2021. Cjelokupna situacija u svijetu je takva kakva jeste, što je uticalo svakako u nekim trenucima na raspoloženje svih nas, ali se nadam da će se sve brzo vratiti u normalu, rekla je ona.

Iako za doček Nove godine nije radila, proslavila je na najljepši način.

– Proslavila sam mirno u krugu porodice i par najblizih prijatelja, otkrila je Nikolija.

S obzirom na to da je pokrenula novi posao, otkrila je kako je zadovoljna načinom na koji se taj posao, za sada, odvija.

– Prezadovoljna! Nisam očekivala da će odziv biti toliko veliki. Ove godine smo intenzivno radile na svakom detalju prije nego što smo objavile brend javno. U biznisu, kao i u životu, sve zahtjeva posvećenost i puno rada da bi doživjelo uspjeh. Svakako vjerujem da konkretno uspjehu našeg brenda doprinosi i doprinosiće to što su modeli garderobe nešto što je svakoj djevojci, ali i ženi potrebno u garderoberu, naglasila je Jovanovićeva.

Njena majka Vesna Zmijanac nedavno je izjavila da bi u ovoj godini voljela da dobije još jedno unuče, ali Nikolija nije željela da govori na tu temu jer ne voli intimna pitanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa druge strane, ne krije sreću zbog toga što se ostvarila u ulozi majke i sa ponosom govori o tome koliko je dolazak ćerkice Ree promenio.

– Sad znam i osjećam šta znači bezuslovna ljubav. Postala sam plemenitija, brižnija i ispunjenija. Sve u svoje vrijeme naravno, ali biti majka je najveća životna radost i sreća, priznala je ona.

Na kraju je rekla šta bi u Novoj godini poželjela sebi i drugima.

– Svima nam želim isto! Zdravlje, ljubav i sreću, zaključila je Nikolija.

 

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ministers visit Lipa camp, locals still preventing transfer of migrants to Bihac

Vijesti iz ekonomije po kojima ćemo pamtiti 2020.:Stečaj Wirecarda mijenja svjetsko fintech tržište