in

NADAM SE DA SI NA MJESTU GDJE NEMA BOLI: MAJKA DONNE ARES POSLALA JAKO DIRLJIVU PORUKU

Prvog dana u svakoj novoj godini Donna Ares je slavila rođendan.

Da nas prerano nije napustila i danas bi bilo kao i ranijih godina…

Na rođendan svoje kćerke na svom Facebook profilu oglasila se njena majka, brojne kolege, prijatelji…

Nadam se da si na nekom ljepšem mjestu gdje pjevaš najljepše pjesme svoje, gdje nema boli, korone, potresa i nepravde… Danas je tvoj dan 1.1. Uvijek i stalno u našim srcima i duši, ljubav, ponos ,dostojanstvo – objavila je Ajka, majka Donne Ares.
Donna Ares je rođena 1. januara 1977. u Bihaću. Odrasla je u muzičkoj porodici. Njen otac je svirao na gitari, majka na klaviru, ali je i pjevala. Završila je nižu i srednju muzičku školu i umjetničku školu u Bihaću.

Prvi javni nastup imala je na Dori 1997. godine s pjesmom Zadnja noć. Postala je popularna u BiH nakon objavljene pjesme Kazna. Prvi album objavila je 1998. godine “Ti me više ne voliš” koji je naišao na odličan odziv publike.

Napisala je i knjigu Soba za nikoga koja je bila njena ispovijest inspirisana borbom protiv teške bolesti koja je promovirana 2015. godine. U njoj govori o saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobjede.

Donna Ares uvijek je bila simbol jake žene koja je znala šta želi od života i išla hrabro ka tome. Publika će je vječno pamtiti po osmijehu, vedrini, snazi i nevjerovatnom talentu.


.

.

.

.

(Amir Saletović)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Godina iza nas: Senad Olovčić, direktor kompanije Porsche BH

Nova turska vojska, jato bespilotnih letjelica