in

Željko Vasić novi singl: Ne gubi veru u ljude! – Muzika – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

’’Jedna od najtežih godina je za nama, ne ponovila se!’’ ističe Vasić. ’’No, uprkos svim iskušenjima, nikada nisam izgubio veru u ljude. Ova balada govori o tome da je bitno da imamo nekoga ko će nas bodriti u životu i držati za ruku i u dobru i u zlu.”

Pesma je posvećena mojoj supruzi koja je moj glas razuma i koja me uvek ’’vrati u kolosek’’ kada zalutam. Ona me prati i podržava u svim životnim fazama, a kada je najteže, podigne me rečima: ’’Glavu gore, ne gubi veru u život, ljude i ono što radiš!’’

Numera ’’Ne gubi veru u ljude’’ naći će se na Željkovom novom albumu, no još uvek se ne zna kada će isti biti objavljen.

’’Album ću izdati kada na ulici budem video srećna i nasmejana lica i ljude koji se raduju životu’’ iskren je Željko Vasić. ’’Muzika je plemenita i ne trpi muku i stradanje. Ne mogu da se radujem muzici ako ljudi oko mene pate.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Možda posle svega što nam se dešava naučimo šta je najbitnije u životu… Za mene su to vera, solidarnost, ljubav, mudrost i tolerancija.

Zato glavu gore i ne gubite veru u ljude! Sve loše će proći, pa ćemo slaviti život svakog dana!’’

Novi singl od danas možete čuti na svim radio stanicama u zemlji i regionu, a nakon Nove godine i na svim digitalnim platformama.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

POLICIJSKA AKCIJA NA OTOCI: Uhapšen poznati sarajevski kriminalac

“Krug podrške” prikupio više od 61.000 KM za prevenciju karcinoma dojke