in

Real sve samo ne kraljevski, Atletico u svome stilu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je u srijedu napravio što još nikad nije u dresu Reala – pogodak glavom. To je prvi gol glavom Luke Modrića za Real u 364 utakmice, a bio je uistinu atraktivan. No, to nije bilo dovoljno Kraljevskom klubu.

Modrić je u 20. minuti zabio gol glavom nakon što je Asensio pogodio gredu, a Luka između dva igrača Elchea stigao prvi na loptu i pogodio mrežu za svoj četvrti ovosezonski pogodak u Primeri.

Povratnik u prvoligaško društvo Elche je izjednačio u 52. minuti golom Fidela iz penala kojeg je skrivio Carvajal, a Real je dokraja propustio veliki broj prilika za pobjedu.

Real je još jednom pokazao dva lica u dva poluvremena i potvrdio činjenicu da nakon primljenoga gola najčešće upadnu u paniku i kaos.

Modrić je odigrao cijelu utakmicu nakon povratka od ozljede.

Real je ostao drugi s dva boda manje i dvije utakmice više od vodećeg Atletica, dok je Elche 15. sa 16 bodova.

S druge strane, vodeća momčad španjolske Primere Atletico Madrid upisala je novu minimalnu pobjedu (1:0) protiv gradskog rivala Getafea i potvrdila da se prvenstvo osvaja u takozvanim malim utakmicama.

Jedini pogodak postiglo je najveće pojačanje za ovu sezonu – Luis Suarez u 20. minuti. Slobodni udarac lijepo je izveo Carrasco, a fantastični Urugvajac je u padu lijepo zabio glavom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bio mu je to već osmi pogodak ove sezone te je i dalje nevjerojatno kako ga je Barcelona pustila bez odštete i to jednom od najvećih rivala.

U drugom dijelu Atletico je iskusno čuvao svoju prednost, ali je Getafe u finišu mogao do remija. Najbolju šansu gosti su propustili u 87. minuti kada je Timor sjajno šutirao iz slobodnjaka, ali lopta odlazi iznad gola.

Atletico je na kraju uspio pobijediti s minimalnih 1:0, te je prvi sa 35 bodova i dvije utakmice manje u odnosu na drugoplasirani Real Madrid. Getafe je na 14. poziciji sa 17 bodova.

Povratnik u ekipu Šime Vrsaljko igrao je za Atletico do 57. minute.

Diego Pablo Simeone ubilježio je 500. utakmicu za Atlético kao trener  u svim natjecanjima. Ostvario je ravno 300 pobjeda (60,1%). Najbolji je to postotak pobjeda za trenere Atlética ikad.

U istom terminu igrali su Celta i Huesca, a domaći su slavili sa 2:1. Golove za Celtu postigli su Nolito i Aspas, a jedini pogodak za goste zabio je Seoane.   


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

URNEBESAN VIDEO: Ovako je Zoki Šumadinac čestitao Novu 2021. godinu čitaocima “Expressa”

Karleuša zaplakala u emisiji uživo: Molim vas, dajte reklame! Diva nikad emotivnija!