in

POTRESNA ISPOVIJEST JELENE KARLEUŠE: Sve moje želje otišle su s Divnom

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša je poznata po tome što je jedna od rijetkih pjevačica sa estrade koja nema dlake na jeziku i koja uvijek pokušava da skrene pažnju javnosti na probleme u društvu, međutim, rijetko kada je do sada otvoreno govorila o svom privatnom životu.

Iako je istakla da je zbog cjelokupne situacije, u njenom domu izostala praznična atmosfera, pokloni nisu, te su njene djevojčice dobile ono što su i poželjele, a to je putovanje, za koje je bio zaslužan njihov otac Duško, ali i novi mobilni telefoni, koje su dobile od majke Jelene.

S obzirom na to da novogodišnje želje nisu bile problem za njene nasljednice, Karleuša je bila malo skromnija, te otkrila da su njene želje bile vezane isključivo za jednu osobu, ali da je sada situacija drugačija.

– Sve moje želje otišle su s Divnom. Nemam nijednu želju, osim da nastavim da radim svoj posao onako kako znam – izjavila je ona za “Story”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Takođe, dotakla se i teme novog albuma, koji njena publika očekuje već duži niz godina, a koji je prvobitno trebalo da bude izdat ove kalendarske godine.

-Album je gotov, sve pjesme su skupljene i čekamo pravi momenat da uzletimo. A kada se konačno ova zvjer oslobodi, ni na muzičkoj sceni ništa više neće biti isto – poručila je Jelena.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hrana koja će ublažiti menstrualnu bol

Atletico i Diego Costa rekli – Bilo je dosta! / Bljesak.info