in

PONIJELE IH STRASTI: Pjevače “zaludjele” 30 godina mlađe

U medijima se nerijetko pojavljuju informacije da su folkeri ali i glumci nevjerni suprugama, a dok neki imaju vanbračnu djecu, drugi su i sami priznali da su snosili posljedice. Mitar Mirić je otkrio kako je jednom prilikom i izbačen iz kuće.

Naime, osvanula je vijest da je folker uplovio u vezu sa 30 godina mlađom pjevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga, iako je u dugogodišnjem braku sa suprugom Suzanom.
On je u javnosti to demantovao, ali svojevremeno je priznao da ga je supruga jednom prilikom izbacila iz kuće zbog švaleracije.

– Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira – rekao je Mitar 2011. godine.

Folk pjevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu kćerku Inu koju je dobio iz veze sa Ljiljanom Jevremović. Iako plaća alimentaciju, Keba svoju najmlađu kćerku, kako se priča, nikada nije upoznao, a ona ima 20 godina. Ljiljana Jevremović je sa njim godinama bila na sudu pokušavajući da se izbori za svoja prava.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKeba je jednom prilikom za rođendan od Ljiljane preko društvenih mreža dobio poruku.

– Na današnji dan rođen je čovjek koji mi je uzeo mnogo, a dao sve. Čast je i blagoslov imati neprijatelja koji vam toliko uništi život da pobjeđujete njegove pobjede i uvijek iznova nalazite ljepše strane života. Kebice, sretan rođendanko. Nastavi da mi budeš neprijatelj – napisala je Ljiljana Jevremović.

(Kurir/Express)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Turski naučnici razvili COVID-19 test koji zamjenjuje PCR

Termometar Flame Boss za strastvene kuhare