in

Miloš Biković šokiran ritualom koji se sprovodi u Rusiji za Novu godinu! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Miloš Biković je zahvaljujući filmu “Sluga” ušao u istoriju ruske kinematografije, a na svojim društvenim mrežama često se obraća svojim pratiocima i na srpskom, ali i na ruskom jeziku.

Tako je ovog puta na svom Instagramu u video snimku otkrio jednu zanimljivost koja se tiče običaja u Rusiji, a za koji, verovatno mnogi nisu znali.

– Mislio sam da samo Srbi imaju čudne običaje… Kad ono… Jeste li znali da Rusi 31. pale papirić u ponoć, na kome su prethodno napisali želje, i to dok gori, bacaju u šampanjac i sve to zajedno piju naiskap – napisao je Biković u opisu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPodsetimo, Biković je karijeru u Rusiji započeo u filmu Nikite Mihalkova, a od uloge pukovnika barona Levickog možda ništa ne bi ni bilo da se nije umešao njegov brat monah ili kako to Biković voli da kaže, božja volja.

U nedavnoj ispovesti Biković je ispričao koliko je njegova porodica uticala na njegov kreativni razvoj, sa kakvim se sve iskušenjima suočavao u svom životu, ali i zašto je u njegovom životu najvažniju ulogu imao njegov brat Mihailo, koji je strešina Manstira Jovanje.

Video pogledajte OVDE. 


Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

IMAMO HIT ZA NOVOGODIŠNJI DERNEK: Poslušajte pjesmu 'Sumnja' NEDŽADA BEGOVIĆA, s aranžmanom ADISA SIRBUBALA i vokalom SENADA AVDIĆA!

“Želim da svi znaju koliko je bila divna!”