in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Oženit ćete ženu najboljeg prijatelja

Slatka-Tajna.Eu

U vezi sam sa udatom ženom. Ima li ikakve nade za našu vezu, i kako će se ona okončati?

Šifra: Zaljubljen, Zvornik

– Vidim da vam se istinski dopada ta žena, da je volite, ali i ona vas. No, zaboravili ste naglasiti jedan veoma bitan detalj – ta žena je supruga vašeg najboljeg prijatelja i vi ste kumovali tom braku. Taj brak uskoro puca, kao i vaše prijateljstvo. Trebala bih vam reći da ste jedan kreten, izdajica…ali kad vidim kolika je ljubav između vas ipak ostajem bez riječi jer navijam za ljubav. Dakle, oženit ćete ženu najboljeg prijatelja.

Imam velikih problema, pa Vas molim draga Kleopatra da mi kažete šta će biti sa mojim brakom. Muž se veoma promijenio, postao je čudan. Uvijek je bio porodičan čovjek, a sada svaku večer izlazi. Vraća se rano ujutro, a bojim se da će izgubiti i posao. Zato Vas molim da mi kažete šta će biti sa našim životima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šifra: Supruga, Živinice

– Vaš muž je pomalo neiživljena osoba. Kada je trebao da radi takve stvari glumio je zrelost. Sada kada je uspio u poslu i kada je stekao nešto počinje da živi raskalašeno. Vašem braku uskoro dolazi kraj. Iako Vi niste za to, nećete moći da trpite njegove postupke. Jedina sreća je što nemate djece.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odlazak na spavanje u isto vrijeme značajno utječe na vaše zdravlje

NLB Grupa preuzela Komercijalnu banku Beograd