in

LICEMJERNA SI I FRUSTRIRANA: Žestoka rasprava Saše Štefića i Maje Bajmić pred samo finale “Farme”

Slatka-Tajna.Eu

Među učesnicima Frame vlada totalni haos pred finale. Porota koja je sačinjena ode bivših učesnika procjnejuje finale,sada su odkučili da otkriju karte i kažu sve u lice jedni drugima. Tako je Maja Bajamić sve rekla šta misli o Saši Štefiću.

Saša je ovdje pokazao, iz nekog mog subjektivnog aspekta, neke stvari koje mi se kod ljudi ne sviđaju. To je neko taktiziranje koje se dogodilo u areni kada je o Dori konkretno pričao tjedan dana prije svašta nešto, a prilikom nominacija te iste Dore navodio je neke druge, treće, pete razloge koji nisu bile bit i stalno je to zaobilazio i onda u toj areni kada su Dora i Prince pobijedili je pred svima rekao da je navijao za njih i kad je mene grlio je rekao nekoga sam morao reći. Prije toga je govorio jedno, sad je pokazao drugo, taktizirao je dosta. Ne volim to kod ljudi, volim kad je to direktno, s puno snage i muškosti – kazala je Maja bez ustručavanja.

Saša je odmah reagirao.

– Prvo i osnovno moraš znati da ja nisam licemjeran i to ne možeš reći. To što si ti isfrustrirana jer si izgubila, to je druga stvar. To su svi vidjeli – rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sašu je dirnula Majina optužba da je licemjeran te cijelo poslijepodne nije prestajao o tome pričati.

– Čovjek u drugome vidi svoje greške pa bih ja rekao da je ona licemjerna, a ne ja, a to se vidi i kroz odnos sa Silviom kojega ima i nema. Mislim da prije ona nije posložena u glavi sama sa sobom, a kada to postigne onda će znati vjerojatno ko je i kuda putuje.U životu nisam plakao, a ovdje sam plakao pred kamerama!- rekao je ljutito Saša.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Karcinom dojke nije kraj

HRT: Koronavirus – nove informacije