in

KUNEM TI SE DA TE NE VOLIM : Janjuš izvrijeđao Maju i rekao da nije bio vjeran

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo su započeli burnu i turbulentnu svađu.Dok je Janjušević pokušao da dokaže Maji da ne želi da priča sa njom, sa druge strane, ona je briznula u plač i nije željela da odustane od njega, kao i obično.

-Rekla sam ti, a čik mi ne daj poklon!- poručila je Maja u suzama.

Kad bude ples… Vidjećeš druže. Mogu li da te zamolim da mi se ne obraćaš, muka mi je, sve što radiš, oboleo sam od tebe, nemam snage, iscrpila si sve pozitivno iz mene! Da li si svjesna toga? Tresem se od tebe-, poručio je Janjuš.

-Možemo li da se dogovorimo?- upitala je Maja.

-Da, da ne ideš da me grebeš kao jutros, ja imam da radim šta hoću! Kad budemo prestali da imamo svaki kontakt, samo nemoj da me spominješ!-govorio je Janjuš.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Totalno si se promjenio, nikada se nisi ovako ponašao, ti si drugi čovjek– govorila je Marinkovićeva.

To govori šta si ti napravila od mene, samo ti! Dva mjeseca da idem na terapiju, ne bi se oporavio od tebe! Vidio sam ja kada si ti izašla napolje, kako si ti dobra, i napolju, i ovdje, sve sam ja videi ko si ti! Da li si svjesna da nikada neću više spavati sa tobom?!- urlao je iz petnih žila Janjušević.

-Janjuše, nemoj da vrIJeđaš osobu koju voliš! Janjuše, da li me voliš? Zakuni se?-izazvala ga je Marinkovićeva.

-Kunem se svim na svIJetu da te ne volim! Ostavi me na miru! Nikada te neću spomenuti, ja se tebi ne obraćam, neću ni provocirati! Nemoj ni kod jedne osobe da me spominješ! Svaki dan ću razmišljati o Kruni i njenoj mami, o tome kako i šta radim!.Sram te bilo! Da te bude sram tvog ponašanja! Kretenko, to je bilo na početku! Kretenko! Kad si trčala, tad sam rekao! Ti si se heftala sa njiH šestoro! Ja vidIO, evo i ja sam tebe prevario četiri puta, evo, onda mi se skloni! Nimfomanko, samo ti je to u glavi što pipaš!-poručio je Janjuš i izašao iz Bijele kuće.

(Express/Pink)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Inspiracija mnogima: Jednostavne lekcije o stilu kojima nas je naučila Meghan Markle

Izetbegović: Neću napraviti ništa bez dogovora sa Komšićem