in

Kija Kockar: Beba nije na listi prioriteta u 2021. godini! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Kristina Kija Kockar kaže da se uverila da crveni donji veš ne donosi sreću, te će u 2021. godinu ući u crnom brushalteru i gaćicama.

Pevačica je ranije praktikovala da u crvenom dočeka ponoć, ali joj to nije pomoglo da do kraja života ostane u srećnom braku sa Slobom Radanovićem, pa je rešila da promeni taktiku.

– Nisam sujeverna, ali mi je simpatično da se igram sa stvarima koje navodno donose sreću. Baš zato sam nekoliko puta probala da u Novu godinu uđem sa crvenim donjim vešom na sebi. Pošto mi to ništa dobro nije donelo, ove godine ću na sebi imati crni veš, pa ćemo videti kakva će mi biti sledeća godina. Možda pobijem verovanje da crvena donosi radost i dokažem da je crna boja sreće – našalila se Kija u svom maniru.

Iako će na sebi imati provokativan donji veš, pevačica će u ponoć biti kod kuće, bez muškog zagrljaja.

– Ne gine mi gledanje filmova i serija u malom, ali odabranom društvu – kaže Kija.

S obzirom na to je zbog pandemije koronavirusa 2020. svima poremetila planove, Kija ne krije da jedva čeka da joj vidi leđa. Zato će u ponoć najpre poželeti ono što će verovatno i ceo svet: da pobedimo ovu pošast!

– Prva želja će mi biti da prođe pandemija korona virusa i da konačno mogu bez ikakvog straha da zagrlim baku! Volela bih da nam se svima otvore dobre prilike u svakom aspektu života i da to iskoristimo na najbolji mogući način – kaže Kockareva za Informer.

Kada prođe korona ludilo, Kija će odmah spakovati kofere.

– Jedva čekam da se otvore granice kako bih istog dana otputovala u Sidnej. Australija je moja zemlja iz snova! Osim prirodnih lepota, ima izuzetno zgodne muškarce. Volela bih tamo da ostarim – istakla je pevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prethodnih godina Kiji je na vrhu novogodišnjih želja bila beba. Ove godine će sa spiska izostaviti tu stavku.

– Iako je moja najveća želja da zatrudnim, ove godine neće biti na listi prioriteta, jer nije momenat. Svi znaju da posla nije bilo, a samim tim ni veće zarade, pa bih volela da pre nego što rodim bebu, stanem na svoje noge. Imam puno planova koje hoću da realizujem u 2021. godini. Mada, beba će uvek biti dobrodošla ako slučajno zatrudnim. Deca su blagoslov – iskrena je pevačica.

Kijina majka Nadica već mesecima boravi u rijalitiju “Zadruga”, pa zbog toga neće biti zajedno ni za doček.

– Mama mi neće nedostajati za Novu godinu, jer je godinama slavim bez nje. Fali ona meni svakog dana, ali 31. decembra sam navikla da budemo odvojene – istakla je pevačica.

GODIŠNJI HOROSKOP za svaki znak ponaosob.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“On poziva na ukidanje RS!”

Amra Džeko objavila snimak zajedničkog treninga sa Edinom