in

Ženu od sultana dečko ucjenjivao po*no snimkom?!

Slatka-Tajna.Eu

Tijana Milentijević krila je svoju sa bubnjarem Mišom Koljenovićem kog je nedavno prijavila za fizičko nasilje.

Kako piše alo, pjevačica je mjesecima unazad imala problema u vezi, jer joj je dečko jako ljubomoran i pravio joj je scene. Zbog toga su bili svi protiv te veze, pa je ona nekoliko puta raskinula sa bubnjarem, ali se prije samo mjesec dana u tajnosti pomirila sa njim, da bi se na kraju sve završilo fizičkim maltretiranjem.

– Tijana je u šoku, ali kada se pročulo da je Miša udario, niko nije bio ne znam koliko iznenađen, jer je ona mjesecima unazad bila u strahu od njega, i navodno nije smjela da ga ostavi, a niko ne zna zašto, čime je on nju ucenjivao. Pročulo se da on navodno ima njihove intimne snimke i da se ona plašila da on to ne pusti u javnost, jer ne želi da gradi na taj način karijeru – otkriva izvor za pomenuti list.

– Kad je u četvrtak došao kod nje u stan na Voždovcu navodno je bio u alkoholisanom stanju. Ona je trebalo da ide na neki put, i oko toga je i izbila svađa, koja se nažalost pretvorila u fizički kontakt. Udario je po licu, a zatim je ubacio u kupitalo i počeo da je tušira ledenom vodom. Ona ga je tada udarala i ujela. Koliko znam, uspjela je da pobjegne iz stana i potom je pozvala policiju, ali i roditelje, koji su se iz Kragujevca stvorili za tili čas. Bubnjar je priveden i priznao je da je Tijani udario šamar. Ona je još u šoku. Tu su joj roditelji, pokušavaju da je uteše, a bivši je dobio zabranu prilaska – završava izvor za pomenuti list.

Tijana se nakon skandala o prebijanju oglasila i poslala javno saopštenje.

– Tačno je da sam doživjela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju i na podršci. Nadam se da me razumijete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve djevojke da ne trpe nikakvo nasilje – rekla je tada pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

 

(Express/alo/skandal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Plenković u Sisku, pacijente ćemo prebaciti u zagrebačke bolnice

Otvorena manifestacija „Dani dijaspore“ Živinica