in

VJETAR NOSI SVE PRED SOBOM: Pogledajte kakvu štetu je nanio u našoj zemlji

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/12/stabla-vjetar1111-696×313.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/12/stabla-vjetar1111-696×313.jpg”,”caption”:””,”bg”:”2f2d2c”}]

Ni područje Tuzlanskog kantona jaki udari vjetra u kasnim poslijepodnevnim satima nisu zaobišli.

Prema trenutno dostupnim informacijama, vjetar je lomio drveće na području Živinica i Banovića, a materijalna šteta nije zabilježena na stambenim objektima.

U lokalnim službama civilnih zaštita kazali su da su se jaki udari vjetra osjetili iza 18 sati, naglasivši da dojave o znatnijoj šteti građani dosad nisu upućivali.

Meteorolozi su za danas izdali narandžasto upozorenje zbog olujnog vjetra na području BiH koji će duvati i do 90 kilometara po satu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Štabovi civilne zaštite su upozorili stanovništvo da osigura svoju imovinu tako što će sa spoljnih strana objekata u kojima žive skloniti sve predmete koje bi vjetar mogao lako oboriti.

 

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZAGREB JOJ POŽELIO DOBRODOŠLICU ZA PAMĆENJE: Hanu Rodić je dočekala samoizolacija i potres

Horse racing system, betting systems, make money online, laying horses on betfair, proven laying system, lay betting, betfair, laying favourites, false favourites, online betting exchanges,betfair trading, punting on horses,racing tips, sports betting, weak favourites