in

Predstavnički dom Parlamenta FBiH danas razmatra Budžet za 2021. godinuPredstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine danas će održati 17. redovnu sjednicu na kojoj će poslanici po hitnom postupku razmatrati Prijedlog Budžeta za 2021. godinu.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2021. godinu i procjenu plana za 2022. i 2023. godinu i Odluku o izvršavanju Finansijskog plana Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2021. godinu,Prijedlog Zakona o konverziji kredita sa valutnom klauzulom u švicarskim francima (CHF) u konvertibilne marke (KM), te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Srednjoročni program održavanja, zaštite rekonstrukcije, izgradnje i obnove autocesta, brzih cesta i magistralnih cesta za period 2020. – 2023. godine.

Poslanici će se izjasniti i o Prijedlogu Odluke o prihvatanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za realizaciju Projekta Javni prijevoz Sarajevo Dio 3.

Na dnevnom redu je i Izvještaj „Zdravstveno stanje stanovništva i zdravstvena zaštita u Federaciji BiH – 2018. godina“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSjednica počinje u 10 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

LICEMJERNO JE PJEVATI DOK SE LJUDI BORE ZA ŽIVOT: Jaques Houdek bez planova

JAKA ŽENA: Olja Bajrami u prazničnom rasploženju