in

Nova dimenzija: BoooX ima novi video spot za pjesmu „Kako dotakla me“

Slatka-Tajna.Eu

Uprkos nepovoljnim uslovima za muzičku industriju, sarajevski elektro-pop bend BoooX ima novi video spot za pjesmu „Kako dotakla me“ koja se našla na albumu PoluTon. Album je proizvod dvojice poznatih umjetnika Berina Tuzlića (dRUMELODY) i Mirze Gole (Blavors). Album se odmakao od svega standardnog i sastoji se od 10 pjesama koje oslikavaju priče novog vremena.

Novi spot ekipe govori o neprestanoj borbi muškaraca i žena na ljubavnom planu. Dominacija je tema za vječitu borbu zbog nefleksibilnost. Riječ je o jedinstvenom načinu borbe kroz sparing muškarca iz svemira, i žene koja iz subjektivnog plana zadaju udarce jedno drugom na metaforički način.

Neobičnim kolorom spot se približio današnjem modernom vremenu, u kojem je jednima sve dozvoljeno, a drugima sve zabranjeno. Zakon ipak nije za sve isti u okruženju u kojem živimo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Album je objavljen na svim digitalnim muzičkim platformama, te na YouTube-u. Kao poklon za novu godinu BoooX vam poklanja čitav album do 05.01.2021. koji možete preuzeti ovdje.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bosnia reports 543 new coronavirus cases along with 48 fatalities

Zemljotres prekinuo konferenciju za medije Draška Stanivukovića!