in

Nova dimenzija: BoooX ima novi video spot za pjesmu „Kako dotakla me“

Uprkos nepovoljnim uslovima za muzičku industriju, sarajevski elektro-pop bend BoooX ima novi video spot za pjesmu „Kako dotakla me“ koja se našla na albumu PoluTon. Album je proizvod dvojice poznatih umjetnika Berina Tuzlića (dRUMELODY) i Mirze Gole (Blavors). Album se odmakao od svega standardnog i sastoji se od 10 pjesama koje oslikavaju priče novog vremena.

Novi spot ekipe govori o neprestanoj borbi muškaraca i žena na ljubavnom planu. Dominacija je tema za vječitu borbu zbog nefleksibilnost. Riječ je o jedinstvenom načinu borbe kroz sparing muškarca iz svemira, i žene koja iz subjektivnog plana zadaju udarce jedno drugom na metaforički način.

Neobičnim kolorom spot se približio današnjem modernom vremenu, u kojem je jednima sve dozvoljeno, a drugima sve zabranjeno. Zakon ipak nije za sve isti u okruženju u kojem živimo.

Album je objavljen na svim digitalnim muzičkim platformama, te na YouTube-u. Kao poklon za novu godinu BoooX vam poklanja čitav album do 05.01.2021. koji možete preuzeti ovdje.

Komentariši

Written by Redakcija

Bosnia reports 543 new coronavirus cases along with 48 fatalities

Zemljotres prekinuo konferenciju za medije Draška Stanivukovića!