in

Sramno: Sanja Marinković slavila u kafani i sprdala se s koronom! U opis slike stavila “covid elita”, a onda lagala ljude! (Foto)

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Sanja Marinković, provodi se tokom pandemije koronavirusa u privatnom ambijentu, a kako se može vidjeti po slikama koje je ona okačila na društvenim mrežama zabavi je prisustvovalo više od petoro ljudi. A voditeljka je sve šokirala sa svojim komentarom.

Velika bura se podigla na Tviteru zbog fotke Sanje Marinković sa prijateljima, toliko velika da je voditeljka morala da reaguje, te je obavijestila svoje pratioce da je fotografija nastala prije 20 časova kada se zatvaraju kafići. Ipak, korisnicima društvenih mreža ni to nije bilo dovoljno, te su se kritike nastavile. Pogotovo zbog opisa “Covid elita”, jer se stiče utisak, kao da se šali na račun virusa, koji je ubio veliki broj ljudi.

– Ne koristim Instagram, pa mi nije jasno ko je napisao Covid elita? Vlasnik naloga ili je nalijepljeno?

Ako je vlasnik, voljela bih da mi se objasni kakva je to elita. Sa svojim doktorima, respiratorima i sl ili?

– Sve i da su otvarali klub u 9 ujutru, imamo dva problema:

1) Žurka usred pandemije

2) Sanja Marinković koja na IG storiju piše “COVID ELITA” – dok ljudi umiru od Kovida.

Ipak, izgleda da voditeljka nije bila iskrena. Zaboravila je mali detalj, a razotkrio je upravo sat njenog prijatelja Drage Jovanovića. Naime, korisnici Tvitera su uvećali njegov sat na kome se jasno vidi da je u trenutku kada su bili u kafani bilo 21 čas, što znači da je voditeljka lagala svoje pratioce kako bi se izvukla.


.

.

.

.

.

.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Cristiano Ronaldo je nogometaš 21. stoljeća / Bljesak.info

IZLETJELI IZ KUĆE: Ivana Banfić osjetila je zemljotres