in

SAGA SE NASTAVLJA: Željko Šašić o Lukasu, Sofiji i Sonji ispričao stvari koje do sada nije

Popularni pjevač Željko Šašić otvorio je dušu u ovonedeljnom izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal”, a između ostalog pričao je o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, njihovom kćerkom Sofijom, ali i nekadašnjim prijateljem Acom Lukasom.

-Neću sada da pričam o mojim najdužim vezama, ali nek su žive i zdrave, mi smo deset godina bili zajedno. To je tako javno bilo, nisam ja htio da pričam. Vi znate ko je zakuhao. Jeste, pa bili smo Lukas i ja u dobrim odnosima. Nije to za novine i televiziju. Bili smo dobri. Nije mi žao sada, šta da žalim, 51. godinu imam, šta da žalim. Šta je bilo, bilo je. Kao što su se svi razveli, tako smo se i mi razveli. Nažalost, ja sam prvi iz porodice koji je povukao nogu. Ja sam malo iskočio iz nekog klišea, pa sam možda otišao tamo gdje mi nije bilo mjesto. Volio sam sve, iz ljubavi smo dobili dijete – rekao je Šašić, pa progovorio o odnosu sa ćkerkom, koji je prije nekoliko godina bio narušen:

– Sofija i ja smo u dobrim odnosima, ona je više mamina, realno jeste sada, to je taj period života kada su im majke više potrebne, a mi očevi smo strpljivi. Mi čekamo naših pet minuta. Ponosan sam na nju, dobro je dijete, ja neću nešto da joj smetam, nek je živa i zdrava, ona kad mi nekad objašnjava neke planove, ja baš to i ne kapiram, ali neću da joj smetam. Zna se u čijim je rukama bilo to kad nismo bili dobri ona i ja, ali neću o tome da pričamo. Ona i ja sada otvoreno o svemu pričamo, još je mlada da bi se opterećivala ljubavlju i vezama. Nije bilo lako, ali to je cijena koju plaćaš kad se baviš ovim poslom- rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Alo)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Salaries in Bosnia’s media sector below country’s average, a research shows

Gorica Dodik nazvala Draška Stanivukovića starletom, medije kritikovala jer ga promovišu