in

Marija Kulić priznaje da se stidi Miljane!

Slatka-Tajna.Eu

Marija Kulić iznijela je svoje mišljenje o većini rijaliti učesnika, pa i svojoj ćerki Miljani.

Kulićeva je bez dlake na jeziku govorila ono što misli, a prvo se dotakla Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

“On je jedan štrokljović, jedna smrdlja. Ne znam šta ljudi vide na njemu, Tara je pratila sve danas, oni su imali odnose, on se ne kupa, kada sjedneš pored njega, čovjek je katastrofa. Oni šta rade ovdje, ja mogu da zamislim njihov život napolju, oni su kao životinje”, rekla je Marija, pa dodala:

“Maja sve namjerno ovo radi, da bi njegova žena njega prezrela, i da ženi ne padne na pamet da bude sa njim, i da on bude samo njen. Apsolutno je bezobzirna prema djetetu.”

Kada je reč o Miljani i Mišelu, Marija kaže da je nasljednici rekla svašta.

“Ja sam njoj posle onog klipa svašta rekla, ona meni priča da je neke stvari radila da bude zanimljiva. Prvo, ako si htjela i ako si bila ljuta poslije njegovog vikanja ispred apartmana, on je namjerno vikao, i rekao da ga briga. Ona je poslije legla u njegov krevet, kako bi se revanširala, okej, ali ono skakanje i jahanje je stvarno van pameti. Mene je stid što je to moje dijete, ona više nije mala”, rekla je Marija, koja se čula sa Tominom majkom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Maja sve namjerno ovo radi, da bi njegova žena njega prezrela, i da ženi ne padne na pamet da bude sa njim, i da on bude samo njen. Apsolutno je bezobzirna prema djetetu.”

“Šta misliš o Jovani misici?”, bilo je naredno pitanje.

“Ona se osjetila povrijeđenom, ona je pucala, sve to ju je tištilo, šlag ju je povrijedio, a sada nije sigurna da se on ohladio. Šlag je najviše razbijesnio, a tada je pokazala kakva je. Ona nikoga od nas ne može da ubedi da ona nije zaljubljena do ušiju u njega”, objasnila je Kulićeva.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

KEBA KONAČNO OTKRIO ŠTA SE DOGAĐA IZMEĐU SEVERINE IGORA! Ovo nismo očekivali!

BRITANSKA FUNTA DOSEGLA DVOGODIŠNJI MAKSIMUM: Nakon historijskog trgovinskog sporazuma sa EU nakon Brexita