in

KEBA KONAČNO OTKRIO ŠTA SE DOGAĐA IZMEĐU SEVERINE IGORA! Ovo nismo očekivali!

Dragan Kojić Keba otvoreno je progovorio o odnosima sa sinom i njegovom suprugom i rekao je kako se on ne miješa u njihov odnos.

Severina već mjesecima nije viđena u javnosti u društvu supruga Igora Kojića. Njihovi odnosi, navodno su narušeni i brak im je u krizi, ali pjevačica je sada jedini fokus borba za starateljstvom nad sinom te u javnosti ne govori o odnosu sa suprugom. O odnosu svog sina i Severine progovorio je pjevač Dragan Kojić Keba.

– Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cijela moja porodica biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njena stvar – odgovorio je Severinin svekar.

Na novinarsko pitanje hoće li bračni par provesti Božić zajedno i hoće li biti sa porodicom u Beogradu Keba je odogovorio:

– Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umjesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSve do ovog proljeća Severina je bila u idealnim odnosima s Igorovim roditeljima i u njihovoj kući u Beogradu provela je veliki dio marta mjeseca kada je nastupila prvi karantin zbog pandemije koronavirusa. Nakon što se Severina iz Beograda vratila u Zagreb mediji u Srbiji objavili su kako se navodno jako posvađala s Igorovim roditeljima i svađu je navodno pokrenuo njen prijedlog Kojićima da renoviraju kuće.

(Express/alo)

Report

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

What do you think?

Noćna mora NAJBOLJE PROVALE SVIH VREMENA (Ševa, Braco, Vuco, Željko Malnar…) smiješni klipovi

Marija Kulić priznaje da se stidi Miljane!