in

DIGAO RUKE OD NJE! Evo zbog čega su se rastali Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić!

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Mladenović raskinula je šestomesečnu vezu sa sinom Šabana Šaulića Mihajlom, jer nije željela da se uda za njega.

Izvor koji je blizak bivšem paru kaže da pjevačica nema namjeru još uvijek da stupa u brak jer smatra da je sa 26 godina mlada za taj korak, a ima u planu da uradi još mnoge stvari u karijeri prije nego što zasnuje porodicu.

S druge strane, Mihajlo, koji ima 35 godina, želi da se oženi i dobije dijete. Pošto su imali drugačije poglede na budućnost, za njih je najbolje rješenje bilo da se raziđu.

Iako je među njima ljubav planula na prvi pogled, Aleksandra još uvijek nema namjeru da pravi pauzu u karijeri, naročito sada kada niže hitove.

Takođe, njoj su smetali i neki Mihajlovi postupci, s kojima se nije slagala, a on ih nije mijenjao.

Jedan od Mihajlovih prijatelja kaže da Šaulić nije krio da želi brak s Mladenovićkom, a kako navodi, i Šaban je posljednje dvije, tri godine svog života stalno govorio kako mu je jedina neostvarena želja da sina vidi kao oženjenog čovjeka.
Prije veze sa zvijezdom “Granda” Mihajlo je bio vjeren, ali je i ta veza pukla, na iznenađenje mnogih, pa i njegove porodice. Prijatelji su mislili da će Aleksandra ipak biti ta, jer su se lijepo slagali, ali njihova razmišljanja su ih razdvojila. Rastali su se bez skandala i ostali u normalnim odnosima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Aleksandra se našalila kad je čula pitanje:

– Ju, nisam znala da je htio da se oženi mnome – kroz smijeh je rekla pjevačica, a onda se uozbiljila i prokomentarisala raskid sa Šaulićem:

– Šalu na stranu, rastali smo se kao civilizovani ljudi. Ostali smo u korektnom odnosu. Svako vodi svoj život, evo ja sam u svom selu, spremamo slavu. Znate da o toj temi nisam pričala u javnosti, a i moj stav je da o svom ljubavnom životu ne govorim – rekla je Aleksandra.

A Mihajlov broj telefona bio je nedostupan.

Podsjetimo, Aleksandra je dugo demantovala da je s Mihajlom, na pitanja o njemu je odgovarala da su prijatelji, ali je ta veza potvrđena kad je objavljena njihova slika iz kafane na kojoj se drže za ruke.

.


.

.

.

(Express/espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U FBiH zaposleno 520.486 osoba

“HDZ i SDP nam ni nisu ni do pasa, a ostali do koljena…”