in

Bezvremeni šarm klasičnog plavog kaputa

Slatka-Tajna.Eu

Pouzdani pratilac nježnijeg pola kroz hladne dane, pored neižbježnih jakni, svakako je i topli kaput. Ovaj lijepi elegantni komad odjeće može upotpuniti i svakodnevni i poslovni, romantični ili večernji izgled.

Znajući koji su kaputi u modi, lako možete stvoriti moderan i atraktivan imidž, koji odgovara trenutnim trendovima. U svakoj novoj sezoni stilisti i dizajneri nude brojne zanimljive opcije, koje se razlikuju u stilu, kroju, boji, materijalu i dekorativnom dizajnu.

Kada modni brendovi započnu otkrivati svoje kolekcije za jesen, zimu i hladnije dane, možete biti sigurni da ćete u svakoj od njih pronaći barem jedan model plavog kaputa. Odjevni je to komad koji već dugi niz godina ima izvrsnu reputaciju i sada se već zasluženo smatra modnim klasikom, s kojim jednostavno ne možete pogriješiti.

Kaput u bilo kojoj nijansi plave boje podjednako vole žene koje eksperimentišu sa stilom, kao i one koje vole igrati na sigurno i on je zaista prilagodljiv svakom modnom izražaju. Jedino što se mijenja sa sezonama su neki trendovi koji ga obilježavaju, pa su tako ove jeseni najpopularniji modeli plavog kaputa midi dužine, s velikom dozom elegancije na preklop ili s dozom strogoće koju donosi militari stil. Trend za sebe svakako su i plavi kaputi koji su dodatno prošarani kariranim uzorkom te će na taj način izgled učiniti vizualno efektnijim.

Spoj najtoplijih materijala, jednostavnih krojeva i plave boje, bilo da je u mornarskoj nijansi ili nešto svjetlija, kreira najsvestraniji i najpoželjniji model kaputa koji će biti savršen za kombinacije tokom hladnih dana. Odlično se nadopunjuje uz džins, s jarkim bojama kreira neodoljive color block priče, dok će bazične nijanse dobiti vedru notu zahvaljujući upravo ovoj nijansi kaputa.

Naime, nježne pastelne nijanse biće rezervisane za sve ljubiteljke romantičnog stila, dok će se tamnije nijanse idelalno uklopiti za svaki poslovni izgled.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U Vogošću stigla vrijedna donacija iz Danske

Bad Breath Free Forever – The 100% Natural Remedy For Bad Breath!