in

“Alisa Mutap me tuži za klevetu, ročište je na dan kada je Dženan ubijen”

Slatka-Tajna.Eu

Na Facebooki stranici Pravda za Dženana večeras su se obratili Arijana i Muriz Memić, sestra i otac ubijenog mladića Dženana.

Uskoro će pet godina od ubistva ovog mladića, a ubica još nije pronađen. Predmet Dženan Memić je već dva puta bio pred Kantonalnim sudom i vodio se zbog navodne saobraćajne nesreće gdje su za to bili optuženi Ljubo i Bekrija Seferović. No, dva puta je Sud donio oslobađajuću presudu te utvrdio da nema dokaza da se uopšte te noći desila nesreća.

Trenutno se predmet nalazi po drugoj žalbi Tužilaštva KS pred Vrhovnim sudom FBiH.

Kako je Muriz Memić otkrio večeras, Alisa Mutap, djevojka nesretnog Dženana koja je bila s njim u trenutku ubistva, tužila ga je za klevetu – prenosi Radio Sarajevo.

“Pozvan sam na pripremno ročište. Alisa Mutap me tuži zato što sam je u jednom intervjuu nazvao prostitutkom. Alisa, ti si Dženana odvela u smrt. Bila si s njim rame uz rame. Znaš ko je ubio Dženana, znaš ti, tvoja porodica, bivša glavna tužiteljica Dalida Burzić”, kazao je Memić.

No, ono što ga najviše boli je da je pripremno ročište zakazano za dan 8. februar 2021., tačno na petu godišnjicu od Dženanove smrti.

“Draga sudinice, ako možete zakazati ročište u 22.23 sata kada je Dženan ubijen, pa da dođe i Alisa. Od početka traje ubijanje mene i moje poridce i vidim na šta je spremna ova država”, istakao je između ostalog Memić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dodao je da mu Alisa traži 3.000 odštete za klevetu.

Vezani tekst: Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana nikad direktnija: “Sjećaš li se Alisa prave istine i ko te šamarao, zbog čega si strahovala?”

“To nije problem, problem je što nema Dženana. Pet godina šutiš i lažeš”, potcrtao je Memić.

U nastavku pogledajte snimak obraćanja Arijane i Muriza Memića na Facebooku.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRELAZI U PLAVUŠE! Milica Pavlović u potpuno novom izdanju!

U 66. godini Frano Lasić dobio sina