in

STRIPTIZETA U SVIJETU MEDIJA: Branka Blek Rouz pokreće televiziju

Slatka-Tajna.Eu

Kontroverzna striptizeta Branka Milijančević, poznatija kao Brank Blek Rouz, uskoro pokreće svoju televiziju koja će, shodno njenom nazivu, biti  „Slobodna narodna televizija“.

Nešto novo

-Da ne bude da se hvalim „Slobodna narodna televizija“ će, uistinu, biti nešto novo, nešto što se, poodavno, nije viđalo na Balkanu. Nećemo se baviti politikom. Možda ćemo samo neke teme, koje vrijeđaju našu inteligenciju, kako ovdje tako i u regiji,  malo, na svoj način, komentaristati. Veći dio programa, od jutarnjeg do noćnog, će ići uživo.

-Neke od emisija vodit će naša poznata novinarka i pisac Svetlana Đokić koja je radila na trećem kanalu BN televizije. Dragi Domić, naš muzički urednik poznat iz projekta „Zvezde Granda“, u emisije će dovoditi orkestre i muzičare. I te emisije, uz publiku u studiju, će ići uživo. Gledaoci će imati priliku da naručuče pjesmu koju zažele.Također će biti i emisija za mlade majke, za trudnice…

Detalj iz Black Rose VIP Striptiz kluba

-Bavit ćemo se temama iz svakodnevnog života, temama  sa kojima se ljudi inače susreću. Imat ćemo dosta gostiju iz medicinske struke, doktora  koji će otvoreno pričati i o ovom „Corna teroru“ kako ga ja nazivam. Otvorno ćemo  pričati o korisnosti ili štetnosti maski i tako tih nekih stvari koje nam se svima nameću, ne samo u regionu već i na globalnom nivou.

 Bez predrasuda

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Gledaci zasiguno očekuju i nešto od onog čime si se nekada bavila?

-Znam. Sve će to biti u okviru noćnog prograna za kojeg sam ja zadužena. U emsije ću dovoditi brojne seksolge, psihologe kao i naše ličnosti iz javng života  sa kojima ću otvoreno i bez predrasuda pričati o nekim tabu temama  temama vezanim za intimne odnose zaljubljenih. Naravno, poslije ponoći  bit će i prigodnih šou striptiz programa koji će uživo oći iz mog „Black Rose VIP Striptiz kluba“ kao i nekih video snimaka i zanimljivih gostiju iz ovog svijeta. Ni jedan gledalac neće biti zakinut. Bit će za svakog po nešto.

Razgovarao: E. MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

CIPKA OPET PROVOCIRA: Najviše volim kad sam gola

NOVA NAREDBA CIK-a: Ponovno brojanje glasova na tri mjesta