in

Počinje skijanje na Jahorini, prvo u regionu

Slatka-Tajna.Eu

Olimpijski centar “Jahorina” danas zvanično otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

Zahvaljujući snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnježavanje, Jahorina ponovo prva u regionu spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

“Pratimo situaciju, sistem za osnježavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice”, rekao je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić.

On je naveo da je šestosjed Poljice u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem.

“Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnježavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad, na nekadašnji dan Republike”, dodao je Ljevnaić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Radno vrijeme ski-centra je od devetdo 16 časova za dnevno i od 18 do 21 čas za noćno skijanje.

Popust od 70 odsto važiće na dnevne i dnevno-noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Olimpijski centar “Jahorina” apeluje da se svi skijaši i posjetioci tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi i drugima, te da uživajući u snježnim radostima jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAMIZ SALKIĆ JAVNO PONIZIO DRAŠKA STANIVUKOVIĆA “Takve kao što je on odgajaju obrazovni sistem, mediji i vlast u RS-u”

NAJPOZNATIIJA BH MENADŽERKA JAVNO POHVALILA EMINU TUFO: “Na BiH sceni za mene trenutno jedan od jačih ako ne i najjači