in

OTKRIVENA TAJNA VEZA: Kenan Tahirović je bio u ljubavi sa “Pinkovom” voditeljicom

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica televizije Pink Marija Egelja nešto više od 4 mjeseca bila je u vezi sa Kenanom Tahirovićem. Par se upoznao u Sarajevu, nakon čega su započeli ljubavnu vezu. U vrijeme kada su se upoznali  Marija je, kako  Kenan kaže, i dalje bila u vezi sa Ljubišom Rankovićem, nekadašnjim fudbalerom, sada pomoćnikom Vuka Rašovića u Al Dafri, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ovih dana se u “Zadruzi” tokom svađa sa Rialdom pominje bivša djevojka,a sada se zna o kome se radi.

-Upoznali smo se u Sarajevu ,nekad prošle godine, manje više je tu sve počelo. To mi je tema, totalno glupa.Ne želim nju da uključujem, bezveze mi je. Rekao sam odmah da jeste istina, ali ne bih da pričam o detaljima. Istina je i to je to. Završilo se to, ali sad smo prijatelji. U vezi smo bili, par mjeseci, nije to dugo trajalo. Možda 4-5 meseci. Završilo se nekad početkom ove godine, februar, mart. I zbog daljine, imali smo totalno nebitnih prepirki.– objasnio je Tahirović.

Konkretno, Marija i Kenan upoznali su se na snimanju emisije “Dejana talk show”, nakon čega su se družili u jednom lokalu, a onda su nju i prijateljicu Kenan i njegov brat otpratili do hotela.

Tada ništa nije bilo. Ona je posle došla u Sarajevo, zbog mene. Jesam se zaljubio, dok je trajalo sve je super bilo.Ona je htjela da vidi da li je to to među nama, a onda je odlučila da prekine sa dečkom. Valjda zbog mene, tako mi je rekla- objasnio je Kenan.

(Express/Espreso)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Horoskop: Saznajte šta vam zvijezde kažu

Ruske šubarice s malenim zaokretom / Bljesak.info