in

Biznismen sletio avionom i na bajkovit način zaprosio djevojku!

Slatka-Tajna.Eu

Mladi i uspješni biznismen iz Tuzle Semir Alić na nesvakidašnji način zaprosio je svoju djevojku. Pravo osvježenje posebno u doba “korone” zasigurno je predivan čin obavijen ljubavi koju će zauvijek pamtiti.

Oduvijek mi je bila želja da ona koja to zaslužuje bude zaprošena na divan način. Obzirom da smo već duže vrijeme u vezi, morao sam poduzeti ozbiljnije korake i polako smišljao ideje. Svašta je na um padalo i onda sam shvatio da je najljepše da to uradim na neki neobičan način, otkriva Alić.

I zaista defile je bio izvanredan. Čitav tim učesnika uljepšali su ovu čarobnu priču gdje je svako imao svoju ulogu da odglumi zadatak. Po samom dolasku izabranice Dijane kojoj je drugarica obećala taj dan obični šoping, ona je zapravo završila sa prstenom na ruci. Kada je došla na lice mjesta, sletio je avion izašao je presretni Semir i krenuo ka svojoj voljenoj. “DA”-rekla je buduća supruga Alić. Nakon toga uslijedilo je opšte ludilo sa raketama, dimnim bombama, petardama, konfetama koje je dvanaest njegovih drugova upotpunili performans kao što možete i pogledati u foto-video galeriji…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

24H Izluđivanje ludog BALKANCA

BiH od kontrole bh. neba zaradila 76.840.504 KM