in

MUSTAFA NADAREVIĆ JE BIO PONOSAN NA DJECU: To je zasluga majki

Slatka-Tajna.Eu

Smrt poznatog  glumca Mustafe Nadarevića je odjeknula širom regiona. Glumac je preminuo nakon duge borbe sa opakom bolešću u 77. godini života.Mustafa Naderević iza sebe ima tri braka. Sa suprugom Snježanom Nožinić je dobio sina Ašu i kćer Nanu, a supruga Jasna rodila mu je kćer Nađu.

S prvom suprugom Jasnom dobio je kćer Nađu, a rastali su se kada je njoj bilo osam godina. Nađa se s majkom odselila u Ameriku, gdje je diplomirala historiju umjetnosti.

Nakon razvoda sa suprugom Jasnom, glumac je svoju novu ljubav pronašao sa televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, s kojom je dobio sina Ašu i kćer Nanu. Aša je uspješan sportaš i bavi se brazilskim điju-đicom,a jedno vrijeme je pokušaoa biti rep muzičar. Kćerka Nana je uspješna blogerica,a kako je Mustafa isticoa jdeca su njegov ponos.

-Kao i svaki roditelj ponosan sam kad ih vidim da su odrasli u sjajne ljude. To je uvijek zasluga majki, tako da sam zahvalana suprugama– rekao je Mustafa jednom prilikom. Glumac će biti sahranjen u uskom krugu porodice, onako kako je želio.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kritikovali su je zbog velikog broja kilograma nakon trudnoće, a sada je spremna smršati

Addiko Bank dd Sarajevo podržava hrabre poslovne žene