in

MNOGI SE GODINAMA PITAJU Saša i Dejan Matić nisu rođeni slijepi, a ovo je prava istina kako su izgubili vid

Slatka-Tajna.Eu

Rođeni su sa izvanrednim vidom…

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.

Iz neutvrđenih razloga, Saša i Dejan su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslepeli, a taj nedostatak sudbina im je nadomestila muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pevačima u Srbiji ali i u regionu.

Svima je dobro poznato to da su njih dvojica blizanci, kao i to da su slepi. Međutim, mnogi ne znaju to da su oni, zapravo, rođeni sa izvanrednim vidom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, posle samo par dana došlo je do komplikacija i oba dečaka su oslepela. Nije poznato šta se tačno dogodilo, ali se spominjalo to da je u pitanju bila greška medicinske sestre, koja je dovela do trajnog slepila beba.

Nikada nisu smatrali da zbog svog nedostatka treba da imaju poseban tretman, niti su sebe doživljavali drugačije od drugih. Kroz život koračaju uzdignute glave i jedan drugom su oduvek bili najveća podrška.

Da nemaju komplekse i da ne smatraju sebe nikakvim žrtvama, dovoljno govori i to što se često šale na sopstveni račun.

BONUS VIDEO:

alo.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Španiji rast broja novozaraženih: Od juče 12.289 novih slučajeva

Hidden Business Ideas