Categories: Estrada

KEBA PRVI OTKRIO DA SEVERINA IMA DRUGOG: Folker odmah obavijestio sina Igora o pjevačicinoj AFERI!

Već danima javnost u regionu bruji o novoj ljubavnoj vezi Severine Kojić i Tomislava Voštinića, vlasnika vinarije iz Hrvatske, o čemu je Kurir prvi pisao.

Iz dana u dan isplivavaju novi detalji te romanse, pa smo tako saznali od izvora bliskog pevačicinom svekru Draganu Kojiću Kebi da je on prvi razotkrio snajkino neverstvo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Kada je folker, prema rečima našeg sagovornika, došao do potvrde te informacije, on i njegova supruga Olja su sve ispričali svom sinu. Navodno, to se odigralo letos, kada je Severina uveliko bila u rodnoj Hrvatskoj i nije joj padalo na pamet da dođe u Beograd.

Pevač i njegova žena su preko prijatelja iz Zagreba saznali da je ona u šemi sa Voštinićem. Tada je Igor obavio razgovor sa Severinom i predočio joj saznanja njegovih roditelja, pa je došlo do još veće svađe između njih dvoje. Kojićeva je nakon nekoliko dana na Instagramu napisala da su krivci za probleme u njihovom braku upravo Keba i Olja.

– Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je tada ljutito pevačica nakon što je Igor optužio njenog bivšeg partnera i medije da previše vode računa o njegovom braku. Kako tvrdi naš izvor, Igor u početku nije verovao svojim roditeljima, pa je tako pokušao da izgladi poljuljan odnos sa Severinom, dok se i sam nije uverio da mu je supruga neverna, kada je i odlučio da stavi tačku na svoj brak.

Nakon ovoga, Severina je otpratila sve članove porodice Kojić sa Instagrama – Kebu, Olju, kao i Igorovu sestru Natašu Kojić Tašu, a nedugo potom je pokupila sve svoje stvari iz kuće Kojićevih, gde je redovno boravila kada je dolazila u Beograd. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severinom i porodicom Kojić, ali nam se oni nisu javljali na pozive.


.

.

.

.

.

Kurir.rs/ Aleksandar Panić/ Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Redakcija

Recent Posts

DIGLA GRAD NA NOGE U KOJEM SE UDALA: Moja pobjeda i kruna ste vi

Šejla Zonić je već profitirala od “Zvezda Granda” u dovoljnoj mjeri da može spokojno da dočeka…

12 minuta ago

“MOJA TRUDNA ŽENA JE PRETRPILA STRES” Komšija kojem je Marko bacio jaja na terasu o skandalu: “Kućni savjet ga je prijavio, Luna je otišla iz stana”

Bivši zadrugar i Jutjuber Marko Miljković snimio je kako u njegov dom dolaze pripadnici policije…

1 sat ago

Novi ruski ministar obrane želi pobjedu u Ukrajini s minimalnim gubicima

Andrej BelousovFoto: Russian Federation Council / ReutersNovi ruski ministar obrane Andrej Belousov, ekonomist bez vojnog…

2 sata ago

Odbrojavanje do Njemačke: Mađari otkrili adute za EP

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske, Italijan Marko Rosi, saopštio je danas spisak od 26 igrača i…

2 sata ago

U RIJALITI STIŽE PRINOVA: Milica i Terza čekaju bebu, Ivan Marinković odabrao potrčke, a Stanija pogovorila o Aneli i Asminu

Prethodna noć u najgledanijem rijaliti programu Elita definitivno je promijenila tok rijalitija. Naime, pored specijalne emisije voditeljke Dušice…

2 sata ago

Kakav solarni sistem koristiti na vikendici koja nije priključena na elektro-mrežu?

Pet sati sunčeve svjetlosti potrebno je da se pomoću solarne ploče od 400 vati napuni…

3 sata ago