in

BUDITE SPREMNI, STIŽU MINUSI I PRAVA ZIMA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2020/11/foto_mario_ilicic_mraz_1_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/11/foto_mario_ilicic_mraz_1_1.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv SB”,”bg”:”b6b2ae”},{“img”:”/img/vijesti/2020/11/led_sb_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2020/11/led_sb_1.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv SB”,”bg”:”2a2422″}]

Jutarnja temperatura zraka između -2 i 5, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna do 15 stepeni.

U subota na sjeveru zemlje dugotrajna magla i niska oblačnost. U ostalim područjima sunčano prijepodne, a u drugoj polovini dana postepeno naoblačenje s juga. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 5, a najviša dnevna od 6 do 15 stepeni.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne sa slabom kišom u južnim i jugozapadnim područjima. Tokom dana, kiša se očekuje i u ostalim dijelovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Krajem dana i tokom noći, padom temperatura kiša će prelaziti u susnježicu ili snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 4, a najviša dnevna od 0 do 13 stepeni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana u Bosni sa slabom kišom ili susnježica, a na planinama sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 3, a dnevna temperatura se neće značajnije promijeniti u odnosu na jutarnje vrijednosti.

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SAHRANJEN BOJAN ZLATANOVIĆ TOKAN: Najbliži se okupili na groblju, kolege u SUZAMA, žena grli sina, ISPRAĆEN UZ BUBNJEVE (FOTO)

MASKE ZA SVE PRILIKE: Jelena Veljača poručuje da je ovo 2020.godina