in

SEVERINU S NOVIM DEČKOM UPOZNAO MENADŽER TOMICA: Iskoristio je razdor između nje i Igora i spojio je sa VINAROM!

Slatka-Tajna.Eu

Vest da Severina Kojić ima novog, deset godina mlađeg dečka Tomislava Voštinića, vinara iz Ivanić Grada, odjeknula je kao bomba u domaćim i hrvatskim medijima. Ono što mnoge zanima jeste kako se novopečeni par upoznao, a za to, kako se priča po hrvatskim estradnim kuloarima, pevačica može da zahvali svom menadžeru Tomici Petroviću.

Nakon što je u junu ove godine obnovila saradnju sa čovekom s kojim je najpre raskinula ugovor posle 17 godina rada, Severinini najbliži i fanovi bili su oduševljeni. Osim supruga Igora Kojića. Dobro je poznato da se on i Tomica nisu mirisali i da nisu imali dobar odnos, zbog čega je pevačica prvobitno prošle godine i raskinula saradnju sa menadžerom. Kako su mediji tada pisali, Petroviću je smetalo što je Kojićka slušala muža i sledila njegove savete kada je karijera u pitanju. Tada je Igor preuzeo na sebe menadžerski posao svoje supruge, zakazivao joj nastupe i radio ono za šta je do tada bio zadužen Tomica.

Međutim, ovog leta Seve, koja se u međuvremenu posvađala s Igorom i nije ga videla više od pola godine, pružila je ruku pomirenja svom prijatelju i saradniku i vratila ga na mesto menadžera.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Po Hrvatskoj se uveliko priča da je loš odnos između supružnika Petrović navodno iskoristio da pevačicu spoji sa svojim poznanikom Voštinićem. Naime, Tomica je vinara upoznao preko prijatelja koji živi na imanju pored njegovog na Graberju Ivaničkom i koji se druži s njim. Njemu se Tomislav odmah dopao i znao je da će se svideti i Severini, pa je organizovao druženje na kojem ih je upoznao. Suvišno je reći da su između njih dvoje odmah sevnule varnice, te da su nastavili komunikaciju putem poruka, a ubrzo su otpočeli i vezu.

Podsetimo, Kurir je juče ekskluzivno objavio informaciju da Kojićka ima novog dečka, s kojim je već nekoliko meseci u vezi. Ona je, navodno, veći deo leta provela na Voštinićevom imanju, na kom, pored tri i po hektara vinograda, ima i vinariju i kuću. Tomislav iza sebe ima brak i dvoje dece, a nakon razvoda se iz Ivanić Grada preselio na Graberje Ivaničko, gde mu se i nalazi imanje. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Tomicom, ali on nije odgovarao na pozive, baš kao ni Voštinić, koji nije odgovarao na naše poruke. Ni Igor Kojić se ovim povodom nije oglašavao, iako je tokom jučerašnjeg dana bio aktivan na Instagramu.

Selidba

Prodaje kuću u kojoj je živeo sa ženom

Kao što smo spomenuli, Tomislav se, najverovatnije nakon razvoda, preselio na svoje imanje, gde se nalaze i vinogradi i vinarija. Nedavno je oglasio prodaju kuće u Ivanić Gradu u kojoj je, kako kažu izvori, živeo s porodicom. – Dragi moji, molim vas za pomoć i deljenje oko prodaje kuće. Vreme je za novu stranicu u životu, a i život bez banaka na leđima. Od srca vam hvala. Lokacija Ivanić Grad, 120 kvadrata kuće i 800 kvadrata dvorišta sa terasom. Cena 130.000 evra – stoji u njegovoj objavi na Fejsbuku.


.

.

.

.

.

Kurir.rs/ JELENA STUPARUŠIĆ/ Foto: ATA Images, Instagram


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Želio sam proputovati svijet, ali je napuštena mačka to promijenila

Uskoro stižu Galaxy A12 i Galaxy A02s premium telefoni