in

STRASTVENI NASTUP: Jennifer Lopez izvela “prljavi ples” oko Malume

Slatka-Tajna.Eu

Ako neko zna prirediti šou, onda je to latino diva Jennifer Lopez, koja je ovoga puta u saradnji s Malumom izvela nastup za pamćenje. Na dodjeli nagrada American Music Awards u Los Angelesu svi su pričali samo o njihovim strastima s pozornice.

Ovogodišnja dodjela nagrada American Music Awards održana je protekli vikend u Los Angelesu, a brojni poznati pjevači koji su punih devet mjeseci čekali priliku da se pokažu na crvenom tepihu, nisu krili oduševljenje. Osim uzbudljive atmosfere na tepihu pred brojnim fotoreporterima, cijeli je događaj svojim  nastupom uveličalaJennifer Lopez.

Ona je naime nastupila s kolumbijskim pjevačem Malumom te održala scenski igrokaz prepun strasti i seksi igrica. Oni su se udružili kako bi izveli pjesme ‘Pa’ Ti’ i ‘Lonely’, a cijeli svijet danas priča samo o jednom – kako je izazovno plesala latino diva i kako je zavodila 26-godišnjeg Kolumbijca .

Nakon solo ulaska na scenu, kada je pokazala zašto je nazivaju jednom od najseksepilnijih dama svijeta, bacila se u zavođenje svog mlađahnog kolege s kojim je prije nekoliko mjeseci snimila duet.Senzualni dodiri, pogledi i bliskost tijela nisu izostali u koreografiji, a kako je sve to podnio zaručnik Jennifer Lopez, teško je reći. Publika je međutim bila u deliriju te nastup nagradila gromoglasnim ovacijama i pljeskom.

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ostale su vam neiskorištene namirnice i ne znate šta ćete s njima? Napravite tortilje

Topnici iščupali bod protiv odličnog Leedsa / Bljesak.info