in

Jedan ‘tajni’ sastojak trebala bi uvijek dodati bolognese umaku / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan ‘tajni’ sastojak trebala bi uvijek dodati bolognese umaku 

Standardni sastojci za pravi talijanski bolognese umak su mljeveno meso, koncentrat rajčice, luk, mrkva, crveno vino, celer, češnjak i nasjeckane rajčice. Međutim, osim sastojaka za bolognese koji su obavezni, postoji još nekoliko savjeta i trikova kako umak učiniti još ukusnijim. Jedan od njih je ovaj genijalan i iznenađujući sastojak.

Iznenađujući i nevjerojatno aromatičan sastojak koji više ne smije nedostajati ovom omiljenom talijanskom umaku je – cimet!

Začin je savršena nadopuna krepkom umaku, piđe miss7. Cimet daje aromatičan i lagano slatkasti okus te čini umak posebnim.  U najboljem slučaju trebalo bi bolognese kuhati lagano nekoliko sati kako bi dobio punu aromu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dakle, u umak jednostavno stavi da se sat vremena kuha prutić cimeta pa ga nakon kuhanja izvadi.  Ako kod kuće imaš samo cimet u prahu, onda na kraju kuhanja dodaj umaku prstohvat cimeta.

Ako za vrijeme jela primijetiš da se cimet gotovo ne osjeti, sljedeći puta dodaj veći prstohvat. Vidjet ćeš koliko će ti ovaj umak ubuduće biti ukusniji!

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovi horoskopski znakovi žive za dramu, napravit će scenu bez problema

HUMANOST NA DJELU: Sloba Radanović pokazao svoju veličinu!